Suntem un atelier de torturi şi gustări artizanale. Ştim ce este mâncarea bună. Ne inspirăm din reţetele mamelor,    bunicilor, soacrelor, dar şi din creaţiile marilor cofetari ai momentului.

Îți oferim torturi şi produse de patiserie realizate din ingrediente naturale, cutii-cadou pentru diferite ocazii și organizare de evenimente full-service.

Realizăm torturi şi alte bunătăţi precum brownies cu ciocolată neagră, caramele cu sare sau mixuri de fructe uscate și  nuci și o grămadă de alte lucruri bune, proaspete și făcute numai cu ingrediente pe care le mâncăm și noi. Umplem cutii cu delicatese și le trimitem unde dorești: la birou, la partenerii de afaceri, la copil în tabără. Facem meniuri vesele și fără coloranți pentru petreceri, întâlniri de business, conferințe sau workshopuri, le aranjăm la fața locului și ne asigurăm că totul merge uns.

Toate produsele sunt realizate de noi în laborator autorizat. Pentru oferte speciale corporate și petreceri private răspundem cu plăcere la telefon și adresele de email de contact.


foto credit: Academia de Artă Dulce