O parte din produsele de pe site-ul sugaras.ro se pot livra prin curier rapid. Cele care se pretează unei astfel de expediţii se livrează oriunde în România, prin curier rapid, în 2-3 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii pe site-ul nostru.  Expedierea comenzii va fi confirmată prin email, pentru a urmări exact procesul de livrare.

În cazul în care achiziţionati două sau mai multe produse care se pretează livrării prin curier, taxa de curierat se achită o singură dată (în cazul în care toate produsele merg la aceeaşi destinaţie). Pentru comenzi mai mari de 200 de lei, spezele livrării sunt în sarcina noastră.

Puteţi comanda produsele dorite astfel:
 1) Online - urmând paşii obişnuiti atunci când faceţi cumpărături online (se adaugă produlul sau produsele dorite în coş şi se completează formularul ce cuprinde datele de livrare/facturare.  Apoi accesaşi "Finalizeaza comanda". Veţi primi imediat pe email o confirmare a faptului că am primit comanda dvs.

2) Telefonic - puteţi suna la numărul de telefon 0723 433 296  şi unul dintre colegii noştri vă v-a prelua comanda. În cazul în care liniile sunt ocupate, veîi fi contactat în cel mai scurt timp posibil pentru a vi se furniza detaliile necesare sau pentru a vi se prelua o comanda.

3) Email - ne puteţi trimite un email pe  adresa gustari@sugaras.ro cu produsele dorite, însoţite de datele de livrare-facturare şi un număr de telefon(obligatoriu). În acest fel, veşi putea fi informat despre stadiul comenzii dvs. şi veşi putea fi contactat şi de firma de curierat, atunci când coletul a ajuns la destinaţie şi trebuie să vă fie înmânat.

Pentru detalii depre politica de livrari, vă invităm să citiţi secţiunea "Termeni şi condiţii".

Vă rugăm să reţineţi că anumite produse, precum torturile sau tartele NU SE PRETEAZĂ A FI LIVRATE PRIN CURIER.